Centru de bunastare si sport

CALITATE ȘI BUNĂSTARE PÂNĂ LA SFÂRȘIT

În mediul tău de lucru, trebuie să ai grijă deosebită de rufele tale (prosoape / îmbrăcăminte sport), iar fiecare detaliu contează pentru a te asigura că clientul tău se simte bine și te diferențiază de concurență .

Provocarea ta este să menții calitatea rufelor tale, pentru a asigura o curățare igienă , care să fie prietenoasă cu pielea . Pentru a realiza acest lucru, echipamentul dumneavoastră de spălătorie trebuie să fie cât mai profesionist, fiabil, dur și ușor de utilizat posibil.

AI NEVOIE DE UN SFAT?

Mașinile noastre includ programe de dezinfecție pentru a elimina contaminarea între fiecare utilizare, cu cicluri de 3 ori mai rapide decât o mașină casnică . Sunt concepute pentru a gestiona mai multă rufe, cu un tambur dezvoltat pentru a extrage mai multe particule (inclusiv păr) în virtutea găurilor mai mari și a acțiunii sale mecanice superioare.

În plus, alegerea Primus este garanția ta pentru echipamente mai dure și mai fiabile. Lucrul cu mașini adaptate profesiei dvs. înseamnă că aveți garanții mai extinse și un serviciu post-vânzare mai receptiv .

Contacteaza-ne
Nume:
Telefon:
E-mail:
Detalii:
Masini, prese si fiare de calcat profesionale - click aici