Spalatorie Industriala si Comerciala

RANDAMENTUL ȘI CALITATEA SPĂLĂRII SUNT DOI FACTORI ESENȚIALI PENTRU RUFELE DVS. COMERCIALE.

Pentru a răspunde cât mai bine nevoilor clienților dvs., aveți nevoie de o gamă de mașini rezistente, economice, rapide și fiabile, care pot face față unor cantități mari . Pentru unii clienți, curățarea trebuie să fie și mai profundă , iar mașinile de până la 110 kg cu programe specifice sunt vitale pentru a satisface cerințele lor.

Spălătoriile pe care le întreprindem îndeplinesc toate criteriile pentru a asigura o igienă maximă și pentru a evita contaminarea încrucișată . Standardul RABC stabilit ajută la evitarea riscului de biocontaminare al textilelor tratate în spălătoria dumneavoastră.

AI NEVOIE DE UN SFAT?

Este important să vă bazați pe o companie robustă, care are o rețea de parteneri de peste 100 de ani, departamente dedicate, inclusiv serviciu post-vânzare, un birou de proiectare specializat în spălătorie și un serviciu de piese de schimb receptiv.

Pe mașinile noastre sunt instalate tehnologii de ultimă oră, pentru a vă ajuta să vă mențineți cu un pas înainte în sectorul spălătoriei. De exemplu, Optiload asigură o utilizare optimă a resurselor și un consum minim, în timp ce software-ul Trace Tech urmărește și analizează fiecare fază de spălare , la cel mai înalt nivel.

Contacteaza-ne
Nume:
Telefon:
E-mail:
Detalii:
Masini, prese si fiare de calcat profesionale - click aici