Sectorul nautic si maritim

NU EXISTĂ NIMIC MAI BUN DECÂT O SPĂLĂTORIE LA BORD PENTRU A SATISFACE NEVOILE DE SPĂLARE ALE ECHIPAJULUI ȘI/SAU ALE COMPANIEI DE CROAZIERĂ.

O spălătorie la bord este vitală pentru navele care stau pe mare pentru perioade lungi. Fie în sectorul militar, fie pentru croaziere turistice , spălătoria trebuie să fie proporțională cu dimensiunea vasului, eficientă și fiabilă pentru că odată ce ai pornit, ești pe cont propriu, iar echipamentul tău este într-adevăr pus la încercare (aer sărat, rostogolire, etc.). În plus, mașinile trebuie să fie ușor de reparat și piesele de schimb ușor de înlocuit.

AI NEVOIE DE UN SFAT?

După cum știți bine, la bordul acestor nave fiecare metru pătrat contează , așa că trebuie să luați în considerare dimensiunea și ergonomia mașinilor. În plus, trebuie să poți spăla toate tipurile de rufe: uniforme, lenjerie de pat, pilote, perdele, bureți, prosoape etc. Fiecare tip de tesatura necesita o atentie specifica precum si un program specific de spalare/uscare.

La o scară mai mică, iahturile trebuie să aibă servicii la bord de top , demne de un hotel de lux, deoarece clienții sunt pretențioși. Lenjeria de pat și prosoapele de baie trebuie să fie curate și confortabile. Primus face ca acest lucru să devină realitate.

Contacteaza-ne
Nume:
Telefon:
E-mail:
Detalii:
Masini, prese si fiare de calcat profesionale - click aici