Gradinita, Cresa

PROFESIONAL PANA LA FINAL

Școlile, sălile de clasă și creșele trebuie să fie fără reproș când vine vorba de curățenie. Germenii, bacteriile și virușii se pot acumula pe suprafețe, haine și jucării.

Viața ta de zi cu zi este alcătuită dintr-o serie de activități, iar curățarea rufelor este doar o încă o acțiune necesară. Imaginați-vă dacă ați putea petrece mai puțin timp pe ea, dacă petele încăpățânate ar dispărea și dacă rufele dvs. ar fi absolut curate și igienice?

AI NEVOIE DE UN SFAT?

O mașină profesională înseamnă că poți fi sigur de echipamente de calitate, cu o durată de viață mult mai lungă decât un utilaj de uz casnic. Cu o mașină profesională, ciclul de spălare/uscare se reduce astfel de la 5-6 ore la 1,5/2 ore . Volumul articolelor spălate este mai mare (comparativ cu o mașină casnică).

Rezultat : Mult mai multe rufe spălate mai repede ! Fără a pierde timp spălând rufe de mai multe ori pe zi, poți petrece mai mult timp de calitate cu copiii tăi .

Echipamentul dispune și de programe adaptate sectorului dumneavoastră. Cu o mașină profesională, spălarile dumneavoastră zilnice îndeplinesc nivelul cerut de igienă, iar timpul necesar este redus drastic.

Contacteaza-ne
Nume:
Telefon:
E-mail:
Detalii:
Masini, prese si fiare de calcat profesionale - click aici