Sector protejat, Centru de Reabilitare Profesionala

AI NEVOIE DE O SOLUȚIE PERSONALIZATĂ, MOTIVATĂ, PENTRU SPĂLĂTORIILE DIN SECTORUL MEDICO-SOCIAL?

Indiferent de proiectul dvs. (reînnoire, creare, extindere), trebuie să aveți un proiect de investiții motivat, care să corespundă volumului dvs. de muncă acum și în viitor 
Deoarece legăturile sociale se află în centrul politicii companiei tale , este firesc să fii aproape de furnizorii tăi. Rețeaua de distribuitori Primus este răspândită în Regatul Unit , sporind astfel capacitatea de răspuns, conectivitatea și suportul pentru afacerea dumneavoastră. Primus, cel mai mare producător de pe piață, se angajează să rămână în contact cu dumneavoastră pe toată durata proiectului.

Doriți un serviciu de spălătorie care să combină respectarea standardelor de igienă , rufele separate, curate și murdare, pentru a evita contaminarea și care să răspundă cerințelor clienților dvs. ? Mai presus de toate, doriți să faceți față provocării prezentate de criteriile anterioare, în timp ce rămâneți atenți la lucrătorii dvs. ? Mișcarea oamenilor și ergonomia mașinilor sunt concepute pentru a evita AMS (tulburări musculo-scheletice) și pe cât posibil, pentru a simplifica sarcinile de îndeplinit.

Dacă da, atunci Primus este doar contactul pentru tine!

Contacteaza-ne
Nume:
Telefon:
E-mail:
Detalii:
Masini, prese si fiare de calcat profesionale - click aici